Goedkoopste sexy bikini's

Het grootste aanbod van leuke zomerse bikini's, bikini broekjes en bikini topjes

De nieuwste badmode collecties puilen uit van de mooie zomerse bikinitopjes en bijpassende bikinibroekjes. Op deze pagina's vindt u de leukste, nieuwste en beste bikini's van Nederland. Van goedkoop tot duur, van algemeen tot exclusief, zodat u er op het strand en bij het zwembad tiptop uitziet.

Esprit bikinislip

Met riemlussen en stoffen riem met metalen gesp. Logo achter. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: zwart-pink (01).
€ 4,95
Meer informatie

Shiwi kinder-bikini

met decent blokjesdessin en allover fijne hartjes.Tankinislip met opgestikt, unikleurig bandje met sierring vooraan. Kleine merknaam met logo aan voorzijde boven. Bovendeel met unikleurige, vesrtelbare bandjes en leuke ruches aan voorzijde boven. Handige clipsluiting op de rug. Van 80% polyamide, 20% elasthan.  Kl.: paars/lila gedessineerd(76)
€ 4,99
Meer informatie

Shiwi bikini

Met bloemendessin. Bovendeel in haltermodel met verstelbaar bandje in de nek, sierlijke afwerking met ringen en handige clipsluiting op de rug. Slipje met leuke sierbandjes en ringen opzij. Merklogo aan voorkant boven. Bovendeel en voorzijde slipje met voering. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: paars gedessineerd (80).
€ 5,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met leuk allover dessin. Handige clipsluiting op de rug. Verstelbare schouderbandjes in uni. Pants met klein merklogo aan voorkant boven. Bovendeel gevoerd. Voorzijde slipje gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: bedrukt (17).
€ 5,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met kleurrijk allover blokmotiefje. Bovendeel in haltermodel met clipsluiting aan het rugpand en verstelbaar bandje in de nek. Bikinislipje met sierlijke strikjes aan beide zijden en klein merklogo aan voorzijde boven. Geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: roze geruit (76).
€ 5,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met kleurrijk allover blokmotiefje. Bovendeel in haltermodel met clipsluiting aan het rugpand en verstelbaar bandje in de nek. Bikinislipje met sierlijke strikjes aan beide zijden en klein merklogo aan voorzijde boven. Geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: blauw geruit (15).
€ 5,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met allover abstract bloemenmotiefje in diverse kleuren. Bovendeel in haltermodel met verstelbaar bandje in de nek en clipsluiting aan het rugpand. Bikinislipje met klein merklogo aan voorzijde boven. Beide delen geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: turquoise gedessineerd (23).
€ 5,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met allover abstract bloemenmotiefje in diverse kleuren. Bovendeel in haltermodel met verstelbaar bandje in de nek en clipsluiting aan het rugpand. Bikinislipje met klein merklogo aan voorzijde boven. Beide delen geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: roze gedessineerd (76).
€ 5,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met kleurrijk streepmotief allover. Bovendeel met clipsluiting aan rugpand en haaksluiting bij het nekgedeelte. Bikinislipje met klein merklogo aan voorzijde boven. Geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: blauw gestreept (20).
€ 5,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met kleurrijk streepmotief allover. Bovendeel met clipsluiting aan rugpand en haaksluiting bij het nekgedeelte. Bikinislipje met klein merklogo aan voorzijde boven. Geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: paars gestreept (83).
€ 5,45
Meer informatie

Farout triangelbikini

Bustier in neckholder-model en met verstelbare bandjes en sluiting. Slip met bindbandjes opzij en gevoerd kruisje. Van sneldrogend materiaal. Van 82% nylon, 18% elasthan. Kl.: wit allover.
€ 5,45
Meer informatie

Esprit bikinislip

Met zilverkleurige ringen. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: zwart (01).
€ 5,74
Meer informatie

Tankinitop

Met vormbeugels. Van 80% polyamide, 20% elasthan.
€ 5,95
Meer informatie

Shiwi bikini

Met kleurrijk allover motief. Bovenstukje in haltermodel met clipsluiting aan achterzijde, sierringen en verstelbaar bandje in de nek. Bikinislipje met sierbandjes en kunststof ringen opzij en klein merklogo aan voorzijde boven. Beide delen geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: aquablauw (17).
€ 5,95
Meer informatie

Shiwi bikini

Met kleurrijk allover motief. Bovenstukje in haltermodel met clipsluiting aan achterzijde, sierringen en verstelbaar bandje in de nek. Bikinislipje met sierbandjes en kunststof ringen opzij en klein merklogo aan voorzijde boven. Beide delen geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: groen (36).
€ 5,95
Meer informatie

Shiwi bikini

Met allover dessin in diverse kleuren. Bovendeel met verstelbaar bandje in het nekgedeelte en clipsluiting aan het rugpand. Bikinislipje met permanente rimpeling en strikjes opzij. Beide delen gevoerd in fluorescerende kleur. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: roze bedrukt (99).
€ 5,95
Meer informatie

 

  Home > Prijzen alle bikini's