Sexy goedkoopste bikini's

Het grootste aanbod van leuke zomerse bikini's, bikini broekjes en bikini topjes

De nieuwste badmode collecties puilen uit van de mooie zomerse bikinitopjes en bijpassende bikinibroekjes. Op deze pagina's vindt u de leukste, nieuwste en beste bikini's van Nederland. Van goedkoop tot duur, van algemeen tot exclusief, zodat u er op het strand en bij het zwembad tiptop uitziet.

Shiwi bikini

Met groot bloemendessin allover. Bovendeel met verstelbaar bandje in de nek en clipsluiting aan het rugpand. Hipster met riemlussen en bindbandje. Beide delen geheel gevoerd, afgewerkt met unikleurige bandjes en boordjes. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: geel (42).
€ 5,95
Meer informatie

Shiwi bikini

Met allover gevlekt motief. Bovendeel in haltermodel met clipsluiting aan rugpand en haaksluiting bij het nekgedeelte. Bikinislipje met klein merklogo aan voorzijde boven. Geheel gevoerd in fluorescerende kleur. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: multicolor (99).
€ 5,95
Meer informatie

Shiwi bikini

Met allover streepdessin en fijne blokjes. Bovendeel in haltermodel met verstelbaar bandje in de nek en clipsluiting aan het rugpand. Bikinislipje met sierlijke strikjes opzij en klein merklogo aan voorzijde boven. Geheel gevoerd in fluorescerende kleur. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: roze/multicolor (69).
€ 5,95
Meer informatie

Shiwi bikini

Met allover streepdessin en fijne blokjes. Bovendeel in haltermodel met verstelbaar bandje in de nek en clipsluiting aan het rugpand. Bikinislipje met sierlijke strikjes opzij en klein merklogo aan voorzijde boven. Geheel gevoerd in fluorescerende kleur. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: geel/multicolor (42).
€ 5,95
Meer informatie

Tankinitop

Met uitneembare, zachte cups. In de nek te binden. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: gestreept (99).
€ 5,95
Meer informatie

Esprit bikinibroekje

Met riemlussen en stoffen riem met metalen gesp. Logo achter. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: marine-turquoise (10).
€ 6,20
Meer informatie

Shiwi semikini

In leuk bolletjes dessin, met voorgevormde cups en striklintjes in de hals. Van 80% polyamide en 20% elasthan. Beter 1 maat groter bestellen aangezien deze semikini klein uitvalt.
€ 6,25
Meer informatie

Tankinitop

Met zachte cups, sluiting in de nek en ondercupband. Van 80% polyamide, 20% elasthan.
€ 6,25
Meer informatie

Shiwi bikini

Met trendy allover stippendessin. Bovendeel in sierlijk bandeau- en haltermodel. Met trendy allover stippendessin, verstelbaar bindbandje in de nek en aan de rugzijde, sierlijke ring en permanente rimpeling tussen beide cups, voorgevormde, gevoerde en uitneembare cups. Bindbandje bij de nek met modieus streepdessin. Bikinislipje met riemlussen en bindbandje met leuk streepdessin. Bikinislipje met halve voering aan voorzijde. Klein merklogo aan voorzijde slipje.  Van 80% polyamide, 20% elasthan.
€ 6,25
Meer informatie

Shiwi kinder-bikini

Shwi kinder-bikini met allover motief in vrolijke kleuren. Bovendeel in haltermodel. Verstelbaar bandje in de nek. Handige haaksluiting op de rug. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: multicolor (99).
€ 7,15
Meer informatie

Shiwi bikini

Met leuk dessin allover. Fraaie kleurencombinatie van zwart, oranje, geel en roze voor een extra modieuze look. Bovendeel in haltermodel met voorgevormde, gevoerde en uitneembare cups, verstelbare bindband in de nek, fijn unikleurig en verstelbaar bindbandje aan de achterzijde, mooie kraal tussen beide cups. Bikinislipje met kleine merknaam en mooi logo aan voorzijde boven, gevoerde voorzijde. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: zwart-oranje (53).
€ 7,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met horizontaal streepdessin in trendy look. Bovendeel in haltermodel met voorgevormde, gevoerde en uitneembare cups, unikleurig bindbandje in de nek en aan de achterzijde. Bikinislip met kleine merknaam en logo aan bovenzijde voor, unikleurig randje bovenaan, sierlijke strikjes aan beide zijden en gevoerde voorzijde. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: zwart-wit gestreept (01).
€ 7,45
Meer informatie

Shiwi semikini

Bikinislip met aangehecht bovendeel. De bikini is voorzien van fijne streepjes en vlakken in vlotte kleurencombinatie. Bovendeel in haltermodel met sierlijke opening en permanente rimpeling tussen beide cups, afneembaar en unikleurig bandje in de nek, verstelbare haaksluiting aan de achterzijde en voorgevormde, gevoerde en uitneembare cups. Kleine, contrasterende merknaam met logo aan voorzijde van het bikinislipje. Slipje geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: blauw bedrukt (10).
€ 7,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met fraai allover dessin in zwart-wit. Bovendeel in haltermodel met leuke, unikleurige ruches aan de bovenzijde van de cups, voorgevormde, uitneembare en gevoerde cups, sierlijke kralen bij de bandjes, verstelbaar unikleurig bindbandje in de nek en aan de achterzijde. Bikinislipje met sierlijke strikjes en kralen aan beide zijden, kleine merknaam en mooi logo aan voorzijde boven. Bikinislipje geheel gevoerd.
€ 7,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met leuk zigzagdessin in vrolijke kleurencombinatie. Bikinislipje met unikleurige omslag, kleine merknaam met logo aan voorkant boven, unikleurig sierstrikje met kralen opzij en voering aan voorzijde. Bovendeel in haltermodel met verstelbare bindbandjes in de nek en aan de rugzijde, gevoerde, voorgevormde en uitneembare cups. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: turquoise-multi (23).
€ 7,45
Meer informatie

Shiwi bikini

Met trendy allover streepdessin en vrolijke kleuren. Bikinislipje met sierstrikjes en kralen aan beide zijden, kleine merknaam met logo aan voorkant boven. Bovendeel in haltermodel met voorgevormde, gevoerde en uitneembare cups, sierlijke kraal tussen beide cups, verstelbare bindband in de nek en verstelbaar fijn bindbandje in uni aan de achterzijde. Bikinislipje geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: zwart-multi (01).
€ 7,45
Meer informatie

 

  Home > Prijzen alle bikini's