Goedkope sexy bikini's

Het grootste aanbod van leuke zomerse bikini's, bikini broekjes en bikini topjes

De nieuwste badmode collecties puilen uit van de mooie zomerse bikinitopjes en bijpassende bikinibroekjes. Op deze pagina's vindt u de leukste, nieuwste en beste bikini's van Nederland. Van goedkoop tot duur, van algemeen tot exclusief, zodat u er op het strand en bij het zwembad tiptop uitziet.

Shiwi bikini

Topje in haltermodel met verstelbaar bandje in de nek en clipsluiting op de rug. Topje en voorzijde broekje gevoerd. Met sierringen en -bandjes. Van 80% polyamide, 20% elasthan.
€ 8,75
Meer informatie

Shiwi bikini

Met allover stippendessin in diverse kleuren. Bovendeel met haaksluiting bij het nekgedeelte en clipsluiting aan het rugpand. Bikinislipje met klein merklogo aan voorzijde boven. Geheel gevoerd. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: zwart met stippen (01).
€ 8,75
Meer informatie

Shiwi bikini

Met tropische print allover. Bovendeel met clipsluiting aan het rugpand, sierlijk randje bij de cups en verstelbaar bandje in uni bij het nekgedeelte. Bikinislipje met sierlijk randje aan bovenzijde voor, strikjes opzij en klein merklogo aan voorkant boven. Geheel gevoerd in fluorescerende kleur. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: turquoise-multi (23).
€ 9,55
Meer informatie

Shiwi bikini

Met tropische print allover. Bovendeel met clipsluiting aan het rugpand, sierlijk randje bij de cups en verstelbaar bandje in uni bij het nekgedeelte. Bikinislipje met sierlijk randje aan bovenzijde voor, strikjes opzij en klein merklogo aan voorkant boven. Geheel gevoerd in fluorescerende kleur. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: roze-multi (69).
€ 9,55
Meer informatie

Shiwi beugelbikini

Met voorgevormde cups, striklintjes in de hals en klipsluiting op de rug. Van 80% polyamide en 20% elasthan.
€ 9,95
Meer informatie

Shiwi semikini

Met striklintje in de hals. Van 80% polyamide en 20% elasthan.
€ 9,95
Meer informatie

Shiwi bikini

Met verticaal allover streepdessin. Bikinislipje met sierlijke strikjes in uni aan beide zijden, kleine merknaam en mooi logo aan voorzijde boven. Bovendeel met voorgevormde, gevoerde, uitneembare en verstevigde cups. In haltermodel. Unikleurig, verstelbaar bindbandje in de nek. Verstelbare haaksluiting aan de achterzijde. Afwerking met unikleurige randen. Bikinislipje geheel gevoerd.  Van 80% polyamide, 20% elasthan.  Kl.: marine (10).
€ 9,95
Meer informatie

Shiwi bikini

Met chic streepdessin allover. Bovendeel in haltermodel met voorgevormde, gevoerde en uitneembare cups, kraaltje tussen beide cups, verstelbaar bindbandje in de nek en aan de rugzijde. Bikinislip met horizontaal streepdessin, omslag met verticaal streepdessin, sierstrikje met kralen opzij en kleine merknaam met logo aan voorkant boven. Bovendeel geheel gevoerd. Bikinislip met voering aan voorzijde. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: wit-zwart-goud gestreept (09).
€ 9,95
Meer informatie

Shiwi tankini

Bovendeel in haltermodel met kleurrijk allover blokdessin, haaksluiting in de nek en voering aan voorzijde boven. Gevoerd tankinislipje in uni met klein merklogo aan voorzijde boven. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: roze geruit (76).
€ 9,95
Meer informatie

Shiwi tankini

Bovendeel in haltermodel met kleurrijk allover blokdessin, haaksluiting in de nek en voering aan voorzijde boven. Gevoerd tankinislipje in uni met klein merklogo aan voorzijde boven. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: blauw geruit (15).
€ 9,95
Meer informatie

Shiwi tankini

Bovendeel met kleurrijk streepdessin allover, haaksluiting in de nek en voering aan voorzijde boven. Gevoerd tankinislipje in uni met klein merklogo aan bovenzijde voor. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: turquoise gestreept (23).
€ 9,95
Meer informatie

Shiwi tankini

Bovendeel met kleurrijk streepdessin allover, haaksluiting in de nek en voering aan voorzijde boven. Gevoerd tankinislipje in uni met klein merklogo aan bovenzijde voor. Van 80% polyamide, 20% elasthan. Kl.: pink gestreept (76).
€ 9,95
Meer informatie

Bikinitop

Met beugels, bindsluiting in de nek en rugsluiting. Van 80% polyamide, 20% elasthan.
€ 9,98
Meer informatie

Lingadore bikinislip

Nairobi. Met opgestikte riemlussen rondom en bindbandje voor een fraai strikeffect. De bindband is deels geknoopt en afgewerkt met sierlijke kralen. Van 80% polyester, 20% elasthan. Voering van 100% polyester. Het bikinislipje is afgewerkt met voering bij de voorzijde en het kruisje. Kl.: multi (99)
€ 10,75
Meer informatie

Lingadore triangeltop

Mombassa. Met fraai motief in warme kleurencombinatie van o.a. allerlei bruintinten, fel oranje en fluorescerend roze. In haltermodel voor een fraai strikeffect bij de nek. Bindbandje op de rug. Afwerking met sierring en leuke hangertjes tussen beide cups. Gevoerde cups met uitneembare pads en rimpeling. Van 80% nylon, 20% elasthan. Handwas. Cups met voering in fluorescerend roze. Kl.: multi (99)
€ 10,75
Meer informatie

Bikinibroekje, buffalo

Met striksluiting opzij. In bruin/dessin voor gevoerd. In lichtblauw en in lichtblauw/dessin geheel gevoerd. Van 82% polyamide, 18% Elastan.
€ 10,99
Meer informatie

 

  Home > Prijzen alle bikini's