Bikini kalenders

Beroemde kalenders met bikini modellen

Er zijn nationale en internationale bikinimodellen die op kalenders figureren. Van onbekende amateurs tot professionals.

Home > Bikini babes > Bikini kalenders

Bikini's

Bikini broekjes

Bikini merken

Meer bikini

BikinikalendersDe bekendste Nederlandse bikini kalender is die van Tatja Simic. Zij heeft voor het biermerk Bavaria verschillende kalenders uitgebracht, waarin ze gefotografeerd is in allerlei sexy outfits en poses.

Een uiterst succesvolle samenwerking tussen Tatjana Simic en Bavaria, want er werden honderdduizenden Tatjana kalenders weggegeven bij de kratjes bier. Tatjana was al een beroemde babe, maar hiermee werd zij tevens Neerlands bekendste kalender babe.

Sports Illustrated Swimsuit EditionDe internationaal meest bekende kalender waar ieder jaar naar wordt uitgekeken is die van het beroemde Amerikaanse sporttijdschrift Sports Illustrated.

Zij brengen ieder jaar de wereldberoemde Sports Illustrated kalender 'Swimsuit Edition' uit met bekende sportsters en atletes in badpak en bikini.

 

Je eigen bikini kalender

Heb je foto's van je vriendin in bikini, leuke vakantiekiekjes of foto's van het internet gehaald, dan kun je online je eigen bikini kalender samenstellen. Ook leuk als je van jezelf voor je vriendje een kalender wil maken als verrassing voor bijvoorbeeld zijn verjaardag of Valentijnsdag.

Waar kun je onine fotokalenders maken?